ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ57
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ206
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ4719
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ281494

ΕΑΑΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Δικαστικές Διεκδικήσεις-Ενημέρωση Μελών PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 07:02

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Αγαπητά ορφανικά μέλη,

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Παράρτημά μας (Λαπιθών 6, 4ος όροφος) ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΕΤΡΑΔΕΛΛΗ - ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ & Συνεργάτες, συνάδελφο κ. Α. Αργυρόπουλο, με θέμα:

H διεκδίκηση των μνημονιακών μειώσεων και ο ρόλος τους στον επανυπολογισμό των συντάξεων”

Θα εξηγηθεί με πραγματικά και κατανοητά παραδείγματα πως θα γίνει ο επανυπολογισμός των συντάξεων, ποιοι θα έχουν μείωση, ποιοι αύξηση, πόσο επηρεάζεται η νέα σύνταξη από την διεκδίκηση ή μη των μνημονιακών μειώσεων και ποιες ενέργειες πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι.


Τα στοιχεία επικοινωνίας του δικηγορικού γραφείου είναι:
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΠΕΤΡΑΔΕΛΛΗ - ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ & Συνεργάτες
Λ. Αλεξάνδρας 48, Αθήνα,  T.K. 11473,
Τηλ. 210-3000090, Fax: 210-3000095
Κιν.6983501987(Vpn), 6956016883, e-mail: « Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. », « Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. »

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 07:04
 
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία (Ώρα συγκέντρωσης) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 20:33

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ορφανικά μέλη,

Μετά από συνεννόηση με την ΕΑΑΣ/παράρτημα Λάρισας ορίστηκε ο χώρος έμπροσθεν του καταστήματος Public (κεντρική πλατεία) ως τόπος συγκέντρωσης των μελών που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και επιθυμούν την ομαδική μας παρουσία. Η ώρα συγκέντρωσης θα είναι από 18:30 έως 19:00.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 20:34
 
Συμμετοχή ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 08:31

Η ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Τετάρτη 06-6-2018 για το όνομα της Μακεδονίας μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ!

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 09:08
 
4η Αθλητική Ημερίδα Αφιερωμένη στη Μνήμη του Ανθυποσμηναγού Μερτζανίδη Α. Νικολάου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 08:19

Την Κυριακή 03/06/2018 θα πραγματοποιηθεί η 4η αθλητική ημερίδα αφιερωμένη στη μνήμη του Ανθυποσμηναγού Μερτζανίδη Α. Νικολάου στη Κεντρική πλατεία Βουναίνων.

Η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του πεσόντος ήρωα και η κατάθεση στεφάνων θα γίνει μετά τον τερματισμό των αθλητών και περί ώρα 10:15.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 08:20
 
Συμμετοχή ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας (30-5-2018, 10:30 Πλατεία Ταχυδρομείου) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 29 Μάιος 2018 14:42


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Την Τετάρτη 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Γενική Απεργία από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, Δικηγορικός Σύλλογος Ελλάδας, ΤΕΕ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και ΑΓΣ​.

Οι φορείς της Κοινωνικής Συμμαχίας επιδιώκοντας να συμβάλλουν θετικά στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, διεκδικούν:

- Δραστική καταπολέμηση της ανεργίας και δημιουργία νέων, μακροπρόθεσμα βιώσιμων θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς όρους και αμοιβές.

- Κοινωνικό Κράτος που παρέχει δίχτυ ασφαλείας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη των θυμάτων της κρίσης.

- Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με γνώμονα ένα Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για το μετασχηματισμό του παραγωγικού προτύπου της χώρας.

- Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης, που θα ενισχύουν την υγιή επιχειρηματικότητα, τον παραγωγικό σχεδιασμό και το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας.

- Προστασία της δημόσιας υγείας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με επαρκή χρηματοδότηση του ΕΣΥ, με το φάρμακο να παραμένει δημόσιο αγαθό.

- Δημόσιο σύγχρονο, αποτελεσματικό, ψηφιακό, αξιοκρατικό, δημοκρατικό και βιώσιμο με σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και των λειτουργών του. Εξάλειψη των αντιαναπτυξιακών, διαρθρωτικών και γραφειοκρατικών εμποδίων.

- Αξιοπρεπείς συντάξεις και - αυτονοήτως - πλήρη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων για τον ανακαθορισμό του ύψους τους.

- Περιορισμό της εξοντωτικής φορολόγησης και εξάλειψη της δημευτικού χαρακτήρα εισφορολόγησης, με παροχή φορολογικών κινήτρων συνδεδεμένων με την υγιή ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

- Πολιτικές αγοράς εργασίας που δεν θα αναπαράγουν την εκμετάλλευση, τη φτώχεια και τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων, αλλά αντίθετα θα αναβαθμίζουν το ανθρώπινο δυναμικό και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και εμπέδωση του Κράτους Δικαίου.

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου στις 10.30.

Η ΕΑΑΑ/παράρτημα Λάρισας, μετά από συνεννόηση με την ΕΑΑΑ, συμμετέχει στη συγκέντρωση και καλεί τα μέλη της να δώσουν δυναμικό παρών καθώς τα αιτήματα της κοινωνικής συμμαχίας είναι και δικά μας αιτήματα:

Διεκδικούμε:

  • Την κατάργηση του Νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό (ν. 4387/2016).
  • Την εφαρμογή όλων των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν τις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων.
  • Να σταματήσει η φορολογική επιδρομή και η καταλήστευση του εισοδήματός μας.
  • Την αξιοπρεπή καταβολή συντάξεων χηρείας
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 29 Μάιος 2018 14:44
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL