ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ23
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1006
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ3749
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ193755

ΕΑΑΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Απογραφή Μερισματούχων Μ.Τ.Α (Διευκρινίσεις) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 19:42

alt

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το ΜΤΑ διευκρινίζονται, όπως φαίνεται και στο έγγραφο (συνημμένο word) της αρμόδιας διεύθυνσης, τα εξής:

Η δήλωση μπορεί να υποβληθεί:

1. Ηλεκτρονικά (προς το παρόν δεν είναι έτοιμη η εφαρμογή αλλά σύντομα θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων). Η εφαρμογή θα είναι η ίδια που οδηγεί στην παροχή ατομικών πληροφοριών ανά μηνιαία πληρωμή και στο εκκαθαριστικό εισοδήματος 2015 από το ΜΤΑ) https://mta.haf.gr/Login .

2. Με ταχυδρομική αποστολή (εν προκειμένω η Υ.Δ. θα φέρει, υποχρεωτικά, θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του δηλούντος από (ΚΕΠ)   ή από Αστυνομικό Τμήμα). Η θεώρηση δεν μπορεί να γίνει από την ΕΑΑΑ ή τα παραρτήματα.

3. Με τη φυσική παρουσία του μερισματούχου στο Μ.Τ.Α (δεν απαιτείται θεώρηση).

Στην υπεύθυνη δήλωση εκεί όπου αναφέρεται, Κατηγορία Κρατήσεων (ιδιότητα ως μερισματούχος) θα συμπληρώνεται αντίστοιχα, άμεσα ασφαλισμένος ή έμμεσα ασφαλισμένος για χήρες, ανήλικα τέκνα κλπ.

Όσοι από τους συναδέλφους επιθυμούν να αποσταλεί η υπεύθυνη δήλωση ταχυδρομικά μπορούν να την καταθέσουν στα γραφεία του Παραρτήματος Λάρισας, (Λαπιθών 6, 5ος όροφος, καθημερινά από 10:30 έως 12:30) προκειμένου να σταλεί συγκεντρωτικά στο ΜΤΑ. Στην περίπτωση αυτή επισημαίνεται, όπως αναφέρεται παραπάνω, ότι θα πρέπει να φέρει θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (MTA dieukriniseis apografis.doc)MTA dieukriniseis apografis.doc[ΜΤΑ Διευκρινίσεις για την Υπεύθυνη Δήλωση Απογραφής 2016]40 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 20:03
 
Απογραφή Μερισματούχων του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας (ΜΤΑ) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2016 19:50

Στο πλαίσιο υποχρεωτικής απογραφής των μερισματούχων του ΜΤΑ (άμεσων και έμμεσων), παρακαλείσθε να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε στο Ταμείο το αργότερο έως 31/05/2016, τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας.

Για τους μερισματούχους, οι οποίοι δεν θα έχουν υποβάλει έως την ανωτέρω ημερομηνία τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, θα τεθεί θέμα διακοπής κάθε παροχής του Ταμείου προς αυτούς (μέρισμα, ΕΚΟΕΜΑ κλπ.).

https://www.haf.gr/2016/02/apografi-merismatouhwn-tou-metohikou-tamiou/


Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (apografi-merismatouxon-mta ΦΕΒ 16-1.pdf)apografi-merismatouxon-mta ΦΕΒ 16-1.pdf[ Υπεύθυνη Δήλωση Απογραφής Μερισματούχου ΜΤΑ]57 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2016 19:53
 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016 19:10

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

1. Όπως είναι γνωστό στα μέλη μας εκλογές για την ανάδειξη του τοπικού συμβουλίου του Παραρτήματος Λάρισας δεν διεξήχθησαν καθώς δεν υποβλήθηκαν υποψηφιότητες.

2. Η άποψη του νυν ΔΣ καθώς και της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών μας είναι ότι όλα τα ΔΣ των Παραρτημάτων πρέπει να αναδεικνύονται μέσα από τυπικές εκλογές και αυτή η διαδικασία θα πρέπει να θεσμοθετηθεί άμεσα με πρωτοβουλία της ΕΑΑΑ.

3. Κατόπιν αιτήματος του ΔΣ του Παραρτήματος Λάρισας, που έτυχε της αποδοχής του νέου προέδρου της ΕΑΑΑ Απτχου (Ι) ε.α. Σ. Καββούρη καθώς και των μελών του νέου ΔΣ, με το υπ. Αρ. 1/1-2-2016 πρακτικό της ΕΑΑΑ προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ του Παραρτήματος Λάρισας την Κυριακή, 28-2-2016.

4. Προκειμένου τα μέλη να γνωρίζουν τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών διευκρινίζονται τα εξής:

α. Η Υποβολή των υποψηφιοτήτων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 08/2/2016 και ώρα 10:30 και θα περατωθεί την Παρασκευή 19/2/2016 και ώρα 12:30.

β. Η υποβολή της υποψηφιότητας γίνεται με έγγραφη αίτηση του ενδιαφερομένου η οποία κατατίθεται στη γραμματεία του παραρτήματος. Η υποβολή μπορεί να γίνει και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας, Λαπιθών 6, Λάρισα, ΤΚ 41221). Στην περίπτωση αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας.

​γ. Περαιτέρω διευκρινίζεται ότι για τη διενέργεια εκλογών τα υποψήφια μέλη του ΔΣ θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο για τη θέση του προέδρου και περισσότερα από τέσσερα για μέλη του ΔΣ. (Το ΔΣ είναι πενταμελές-πρόεδρος + 4 μέλη).

(1). Σε περίπτωση που οι υποψηφιότητες είναι τουλάχιστον δύο για τη θέση του προέδρου και λιγότερες από πέντε για τη θέση του μέλους του ΔΣ τότε θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη μόνο του προέδρου.

(2). Αντίστοιχα στην περίπτωση που οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου είναι λιγότερες από δύο και​ περισσότερες από τέσσερις για τη θέση του μέλους του ΔΣ θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη μόνο των μελών του ΔΣ.

​δ. Οι εκλογές θα διενεργηθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο που θα αναγράφονται τα ονόματα με αλφαβητική σειρά και ανάλογα με την επιθυμία τους (πρόεδρος ή μέλος του ΔΣ)

ε. Τα ψηφοδέλτια θα χωρίζονται σε δύο μέρη: το πρώτο για τη θέση του προέδρου όπου τίθεται ένας (1) σταυρός προτίμησης και το δεύτερο για τις θέσεις των μελών του ΔΣ όπου τίθεται από (1) έως δύο (2) σταυροί προτίμησης.

στ. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν όλα τα τακτικά, ορφανικά και προαιρετικά μέλη. Τα ορφανικά και προαιρετικά μέλη  μπορούν να είναι  υποψήφιοι μόνο για μέλη του ΔΣ.

ΥΓ. Οι εκλογές σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία είναι άτυπες αλλά ουσιαστικές ως προς το αποτέλεσμα καθώς το νέο ΔΣ της Ένωσης ​και ​ο πρόεδρος, Απτχος (Ι) ε.α. Σ. Καββούρης,  έχουν εκφράσει δημόσια την άποψη ότι τα ΔΣ των Παραρτημάτων πρέπει να εκλέγονται, πρακτική άλλωστε που ακολουθείται στην Ένωση για περισσότερα από 20 χρόνια.

Για το ΔΣ

Σγος ε.α. Κ. Λιούτας

πρόεδρος ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας.

Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (AITISI YPOVOLIS YPOPSIFIOTITAS.doc)AITISI YPOVOLIS YPOPSIFIOTITAS.doc[Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας ΔΣ/ΕΑΑΑ-Παραρτήματος Λάρισας]54 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016 19:14
 
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας (24-01-2016) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Κυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 21:12

alt

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας καλεί τα μέλη και τις οικογένειές τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας που θα γίνει την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα τελετών της Ένωσης (Λαπιθών 6, 4ος όροφος)

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 07:53
 
Ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του ήρωα Νικολάου Μερτζανίδη PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 09:20

alt

Ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του αδικοχαμένου ήρωα Νικολάου Μερτζανίδη. (20-12-2015)

Ο Μκρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων η «καθ΄ημάς Ανατολή» σας προσκαλεί στην τελετή της ετήσιας επιμνημόσυνης δέησης στη μνήμη του αδικοχαμένου ήρωα Νικολάου Μερτζανίδη που θα γίνει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου μετά τη θεία λειτουργία στην πλατεία του χωριού, μπροστά στην προτομή του Ν. Μερτζανίδη.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα Tελετών Συλλόγου στα Βούναινα.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 09:24
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL