ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ174
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1405
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ6123
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ344431

ΕΑΑΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΣΥΔΑ-Μετοχικά Ταμεία Ε.Δ.- απάντηση σε άρθρο/πρόταση κ. Προέδρου ΕΑΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 08:17

Στο συνημμένο αρχείο PDF μπορείτε να δείτε την απάντηση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ (ΣΑΣΥΔΑ) στο άρθρο του πρόεδρου της ΕΑΑΣ για τα Μετοχικά Ταμεία.

Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (APANTISIS SASYDA.pdf)APANTISIS SASYDA.pdf[ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ 003-2018_Μετοχικά Ταμεία ΕΔ-απάντηση σε άρθρο-πρόταση Προέδρου ΕΑΑΣ (2Αυγ2018)-ΧΥ]1098 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 08:19
 
Μετοχικά Ταμεία, Άρθρο του προέδρου της ΕΑΑΣ κ. Ροζή-Απάντηση ΕΑΑΑ-ΕΑΑΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 19:46

κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

1. Συνημμένα μπορείτε να δείτε, άρθρο του προέδρου της ΕΑΑΣ, Αντγου ε.α. Βασίλειου Ροζή που αφορά στα Μετοχικά Ταμεία των ΕΔ (αρχείο word).

2. Ανακοίνωση-απάντηση της ΕΑΑΑ στο άρθρο του κ. Ροζή ( αρχείο word 2).

3. Ανακοίνωση της ΕΑΑΝ (συνημμένο αρχείο PDF)

Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (ANAKOINOSI EAAN.pdf)ANAKOINOSI EAAN.pdf[ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΝ]98 Kb
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (ANAKOINVSH EAAA-2-.doc)ANAKOINVSH EAAA-2-.doc[Ανακοίνωση ΕΑΑΑ]60 Kb
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Άρθρο για τα Μετοχικά Ταμεία του κ. Ροζή -1-.doc)Άρθρο για τα Μετοχικά Ταμεία του κ. Ροζή -1-.doc[Άρθρο του προέδρου της ΕΑΑΣ κ. Ροζή]38 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 19:50
 
ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ (ΒΑΜ) Σχολικού έτους 2017-2018 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 07:26

Προϋποθέσεις
1. Τα τέκνα να είναι αριστούχα των Β και Γ τάξεων Δημόσιου ή ιδιωτικού Λυκείου της Ελληνικής επικράτειας και τα τεχνικά Λύκεια με Μ.Ο βαθμολογίας 18,1 και άνω σύμφωνα με το Π.Δ 246/1998 και το Π.Δ 60/2006 του Υπουργείου παιδείας.
2. Ο αριθμός των υπό βράβευση τέκνων των Αποστράτων καθορίζεται με απόφαση του κ. Α/ΓΕΑ και χορηγείται στον υπό βράβευση μαθητή χρηματικό ποσό 320 ευρώ το οποίο θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του βραβευμένου μαθητή από το ΓΕΑ/ΟΛΚΑ.
Δικαιολογητικά
1. Αίτηση από το νόμιμο επίτροπο (κηδεμόνας-πατέρας-μητέρα). Συνημμένο αρχείο PDF/Χορηγείται και από το παράρτημα.
2. Βεβαίωση του Δημοσίου ή Ιδιωτικού Λυκείου (Ελληνικής Επικράτειας), στην οποία θα εμφαίνεται ο Μ.Ο της βαθμολογίας των μαθημάτων του μαθητή και ο χαρακτηρισμός «Άριστα» (δίδεται από τη γραμματεία του Λυκείου), ή υποβολή φ/αντίγραφου του αποδεικτικού προαγωγής ή του απολυτηρίου.
3. Φωτοαντίγραφο Τραπεζικού Λογαριασμού του τέκνου και σε περίπτωση μη υπάρξεως, να αποσταλεί Φωτοαντίγραφο Οικογενειακού Λογαριασμού με το όνομα ενός εκ των γονέων. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται και Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599 (θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής) στην οποία ο βραβευθείς θα επιτρέπει την κατάθεση του ποσού στον Οικογενειακό Λογαριασμό.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των παραπάνω δικαιολογητικών είναι η 15η Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία του παραρτήματος (Λαπηθών 6 Λάρισα, 5ος όροφος).
Επίδοση Τιμητικών Διπλωμάτων.
Το Παράρτημα Λάρισας, όπως κάθε χρόνο, θα διοργανώσει εκδήλωση για την απονομή των τιμητικών διπλωμάτων στους βραβευθέντες αριστούχους μαθητές. Η ημερομηνία της εκδήλωσης θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση.

Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (aitisi_aristoyxoy_mathiti(1).pdf)aitisi_aristoyxoy_mathiti(1).pdf[ΑΙΤΗΣΗ]239 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 07:28
 
Συλλυπητήρια ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας για το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιο PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 08:27


alt

Με βαθιά οδύνη και αληθινό πόνο ψυχής αποχαιρετούμε το σεπτό σκήνωμα του μακαριστού ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιου.

Ο εκλιπών τιμούσε με την παρουσία του το Παράρτημα της Ένωσή μας σε πολλές εκδηλώσεις του και πάντα ενέπνεε με τον μειλίχιο, γλυκύ και μεστό λόγο του τα μέλη.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ευλογία του στο γεύμα που δόθηκε στην 110 ΠΜ για τα παιδιά του Αργυροκάστου.

Τον αισθανόμασταν ως “Φύλακα–Άγγελό μας” και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να προσεύχεται υπέρ ημών.

Θα είναι πάντα στην καρδιά μας με αγάπη και σεβασμό».

Το σώμα του ας αναπαύεται στη γη της καρδιάς του κι η ψυχή του ας αγαλλιάζει στη Βασιλεία Των Ουρανών.

Καλό Παράδεισο Σεβάσμιε Πατέρα.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

alt

altalt

alt

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 08:28
 
Ανακοίνωση-Εκλογές ΕΑΑΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 08:05

Η θητεία του σημερινού ΔΣ της ΕΑΑΑ λήγει στις 31-1-2019. Οι εκλογές θα πρέπει να προκηρυχτούν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, πέντε μήνες πριν από την ημερομηνία λήξεως της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με τα ανωτέρω η προκήρυξη των εκλογών πρέπει να γίνει μέσα στο μήνα Αύγουστο που όλος ο Κόσμος βρίσκεται σε διακοπές.

Το ΔΣ, για την πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων , αποφάσισε τα ακόλουθα στην υπ΄αριθμ. 24/20-6-2018 τακτική του συνεδρίαση (θέμα 3ο ):

α. Οι εκλογές θα προκηρυχτούν στο ΔΣ της 29/8/2018.

β. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τη Κυριακή 25/11/2018.

γ. Υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων από 09:00 της 30-8-2018 έως 14:00 της 28-9-2018.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Η υποβολή της υποψηφιότητας γίνεται με έγγραφη αίτηση του ενδιαφερομένου, η οποία κατατίθεται στην γραμματεία της ΕΑΑΑ, Χαλκοκονδύλη 5, 3ος όροφος, κατά τις εργάσιμες ημέρες από ώρας 10:00 έως 13:30 με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητος (ΕΑΑΑ) του μέλους. Η αίτηση μπορεί να αποσταλεί ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (προς ΕΑΑΑ Χαλκοκονδύλη 5, Τ.Κ. 10677 Αθήνα) η οποία όμως πρέπει να συνοδεύεται με επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της υπηρεσιακή ταυτότητος του μέλους της ΕΑΑΑ.

Αντίγραφο αιτήσεως θα διατίθεται στα γραφεία της ΕΑΑΑ και των Παρατημάτων και δημοσιεύεται στη σελίδα 3.

Οι εκλογές διεξάγονται υπό τη προϋπόθεση , ότι θα υποβληθούν τουλάχιστον δεκαέξι (16) υποψηφιότητες για όλες τις θέσεις του Δ.Σ. Για τα ΔΣ των Παραρτημάτων απαιτείται να υποβληθούν τουλάχιστον οκτώ (8) υποψηφιότητες για όλες τις θέσεις του Δ.Σ.. Επίσης εκλογές θα γίνουν στα παρατήματα που υπάρχουν υποψηφιότητες λιγότερες των 8 αλλά δύο υποψηφιότητες για τον Πρόεδρο.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις του πρόεδρου και του αντιπροέδρου δεν κωλύονται να θέσουν υποψηφιότητα και για μέλος του Δ.Σ.

Η εκλογή διενεργείται δια ενιαίου ψηφοδελτίου, στο οποίο αναγράφονται χωριστά τα ονόματα των υποψηφίων προέδρων, χωριστά τα ονόματα των υποψηφίων αντιπροέδρων και χωριστά τα ονόματα των υποψηφίων μελών.

Ο έλεγχος της νομιμότητας των υποψηφίων και η ενημέρωση τους πραγματοποιείται από το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ εντός δεκαημέρου από της λήξεως της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων και όχι αργότερα από τις 10 Οκτωβρίου 2018.

Ενστάσεις επί της νομιμότητας υποβάλλονται εντός 2ημέρου από της ενημερώσεως των υποψηφίων και κρίνονται αμετακλήτως εντός 5ημέρου από της υποβολής τους από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Δικαίωμα του εκλέγειν κα εκλέγεσθαι έχουν όλα τα τακτικά, ορφανικά και προαιρετικά μέλη της ΕΑΑΑ με τους εξής περιορισμούς:

— Για τις θέσεις του προέδρου και αντιπροέδρου οι υποψήφιοι πρέπει να είναι βαθμού Απτχου ή Υπτχου.

–Τα ορφανικά μέλη δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις θέσεις προέδρου και αντιπροέδρου.

2. Οι εκλογικοί κατάλογοι στους οποίου αναγράφονται τα τακτικά, ορφανικά και προαιρετικά μέλη θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί και να έχουν διορθωθεί τα λάθη ή παραλήψεις με μέριμνα του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ μέχρι 10-11-2018 προκειμένου να είναι έγκαιρα στις εφορευτικές επιτροπές.

3. Μέχρι 10-10-2018 πρέπει να έχουν ορισθεί οι εφορευτικές Επιτροπές (Κεντρική και Εκλογικών τμημάτων.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και οι Εφορευτικές Επιτροπές των Εκλογικών Τμημάτων της ΕΑΑΑ στην Αθήνα αποτελούνται από τρία (3) τακτικά και έξι (6) αναπληρωματικά μέλη, που ορίζονται από το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ δια κληρώσεως μεταξύ των προτεινομένων από τους υποψηφίους, μελών της ΕΑΑΑ, που διαμένουν στο λεκανοπέδιο αττικής.

Οι Εφορευτικές Επιτροπές των εκλογικών τμημάτων Παραρτημάτων αποτελούνται επίσης από τρία (3) τακτικά και έξι (6) αναπληρωματικά μέλη, που ορίζονται από το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ δια κληρώσεως , μεταξύ των προτεινομένων από τα Δ.Σ. των Παραρτημάτων εκ των κατοικούντων στο Νομό εκάστου Παραρτήματος μελών.

Για τον ορισμό των Εφορευτικών Επιτροπών κάθε υποψήφιος μπορεί να προτείνει μέχρι τρία (3) άτομα.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ όσο και των Παραρτημάτων δεν μπορεί να είναι μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών.

Πρόεδρος της κάθε Εφορευτικής επιτροπής ορίζεται από τον ανώτερο ή αρχαιότερο μέλος προ της αποστρατείας. Σε περίπτωση αναπληρώσεως μέλους της Κεντρικής Εφορευτικής επιτροπής ο αναπληρωτής ορίζεται από το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ. Σε περίπτωση αναπληρώσεως μέλους Εφορευτικής επιτροπής Τμήματος ο αναπληρωτής ορίζεται από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Στα τακτικά μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και των Εφορευτικών Επιτροπών θα χορηγηθεί χρηματικό ποσό εκατό (100 ) ευρώ, για αντιμετώπιση των εξόδων κινήσεως.

4. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν, μπορούν να προσκομίσουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα με πρόσφατη φωτογραφία εκτάσεως μιας δακτυλογραφημένης σελίδος και μέχρι διακόσιες (200) λέξεις, στο οποίο θα μπορούν να καταχωρήσουν και τις απόψεις τους, όσον αφορά την επίλυση των κλαδικών θεμάτων. Τα βιογραφικά πρέπει να έχουν επιδοθεί στον υπεύθυνο εκδόσεως της εφημερίδος μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2018.

5. Επιμέρους λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην «ΗτΑ» και δι’ εγγράφων προς τα Παραρτήματα της ΕΑΑΑ.

Πηγή: EAAA: http://eaaa.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%b1%ce%b1%ce%b1/

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 08:37
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL