ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ68
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ68
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ4227
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ326126

ΕΑΑΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία (Ώρα συγκέντρωσης) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 20:33

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ορφανικά μέλη,

Μετά από συνεννόηση με την ΕΑΑΣ/παράρτημα Λάρισας ορίστηκε ο χώρος έμπροσθεν του καταστήματος Public (κεντρική πλατεία) ως τόπος συγκέντρωσης των μελών που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και επιθυμούν την ομαδική μας παρουσία. Η ώρα συγκέντρωσης θα είναι από 18:30 έως 19:00.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 20:34
 
Συμμετοχή ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 08:31

Η ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Τετάρτη 06-6-2018 για το όνομα της Μακεδονίας μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ!

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 09:08
 
4η Αθλητική Ημερίδα Αφιερωμένη στη Μνήμη του Ανθυποσμηναγού Μερτζανίδη Α. Νικολάου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 08:19

Την Κυριακή 03/06/2018 θα πραγματοποιηθεί η 4η αθλητική ημερίδα αφιερωμένη στη μνήμη του Ανθυποσμηναγού Μερτζανίδη Α. Νικολάου στη Κεντρική πλατεία Βουναίνων.

Η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του πεσόντος ήρωα και η κατάθεση στεφάνων θα γίνει μετά τον τερματισμό των αθλητών και περί ώρα 10:15.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 08:20
 
Συμμετοχή ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας (30-5-2018, 10:30 Πλατεία Ταχυδρομείου) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 29 Μάιος 2018 14:42


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Την Τετάρτη 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Γενική Απεργία από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, Δικηγορικός Σύλλογος Ελλάδας, ΤΕΕ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και ΑΓΣ​.

Οι φορείς της Κοινωνικής Συμμαχίας επιδιώκοντας να συμβάλλουν θετικά στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, διεκδικούν:

- Δραστική καταπολέμηση της ανεργίας και δημιουργία νέων, μακροπρόθεσμα βιώσιμων θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς όρους και αμοιβές.

- Κοινωνικό Κράτος που παρέχει δίχτυ ασφαλείας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη των θυμάτων της κρίσης.

- Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με γνώμονα ένα Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για το μετασχηματισμό του παραγωγικού προτύπου της χώρας.

- Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης, που θα ενισχύουν την υγιή επιχειρηματικότητα, τον παραγωγικό σχεδιασμό και το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας.

- Προστασία της δημόσιας υγείας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με επαρκή χρηματοδότηση του ΕΣΥ, με το φάρμακο να παραμένει δημόσιο αγαθό.

- Δημόσιο σύγχρονο, αποτελεσματικό, ψηφιακό, αξιοκρατικό, δημοκρατικό και βιώσιμο με σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και των λειτουργών του. Εξάλειψη των αντιαναπτυξιακών, διαρθρωτικών και γραφειοκρατικών εμποδίων.

- Αξιοπρεπείς συντάξεις και - αυτονοήτως - πλήρη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων για τον ανακαθορισμό του ύψους τους.

- Περιορισμό της εξοντωτικής φορολόγησης και εξάλειψη της δημευτικού χαρακτήρα εισφορολόγησης, με παροχή φορολογικών κινήτρων συνδεδεμένων με την υγιή ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

- Πολιτικές αγοράς εργασίας που δεν θα αναπαράγουν την εκμετάλλευση, τη φτώχεια και τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων, αλλά αντίθετα θα αναβαθμίζουν το ανθρώπινο δυναμικό και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και εμπέδωση του Κράτους Δικαίου.

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου στις 10.30.

Η ΕΑΑΑ/παράρτημα Λάρισας, μετά από συνεννόηση με την ΕΑΑΑ, συμμετέχει στη συγκέντρωση και καλεί τα μέλη της να δώσουν δυναμικό παρών καθώς τα αιτήματα της κοινωνικής συμμαχίας είναι και δικά μας αιτήματα:

Διεκδικούμε:

  • Την κατάργηση του Νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό (ν. 4387/2016).
  • Την εφαρμογή όλων των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν τις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων.
  • Να σταματήσει η φορολογική επιδρομή και η καταλήστευση του εισοδήματός μας.
  • Την αξιοπρεπή καταβολή συντάξεων χηρείας
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 29 Μάιος 2018 14:44
 
Συνάντηση προέδρων ΕΑΑΣ & ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας με τον ΑΝΥΕΘΑ κ. Κουβέλη PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 15:26


Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη είχαν την Παρασκευή 18-5-2018 οι πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑΣ & ΕΑΑΑ) των παραρτημάτων Λάρισας, Αντιστράτηγος ε.α. Κων/νος Βλάχος και Σμηναγός ε.α. Κων/νος Λιούτας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων, τέθηκαν τα θέματα των συντάξεων και ειδικότερα η εφαρμογή της απόφασης του ΣΤΕ για την επιστροφή του υπόλοιπου 50% όπως είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση.

Επισημάνθηκε ότι τα ε.α. στελέχη βρίσκονται σε οικτρή οικονομική κατάσταση και είναι αδύνατο να αποδεχτούν περαιτέρω μείωση των συντάξεων όπως προβλέπεται με το νόμο Κατρούγκαλου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης στις συντάξεις χηρείας και την απελπιστική κατάσταση που βιώνουν οι γυναίκες-χήρες των αποστράτων.

Ο κ. Υπουργός ανέφερε ότι η επιστροφή του υπόλοιπου 50% δεν πρέπει να αναμένεται πριν τον προσεχή Σεπτέμβριο ενώ για τη νέα περικοπή των συντάξεων που προβλέπεται από το νόμο Κατρούγκαλου είπε ότι δεν μπορεί να έχουμε περαιτέρω μείωση όταν οι ήδη μειώσεις στις ΕΔ έχουν κριθεί αντισυνταγματικές.

Για τα παραπάνω θέματα επιδόθηκε στον κ. υπουργό σχετικό υπόμνημα. (Συνημμένο αρχείο word)

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος, Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος, Δημόκριτος Ζερβάκης.

ΥΓ. Με την ευκαιρία της συνάντησης τέθηκαν ειδικότερα θέματα, συγκεκριμένα, από τον κ. Βλάχο η μετεγκατάσταση του παραρτήματος της ΕΑΑΣ στο χώρο του πρώην στρατιωτικού πρατηρίου της Λάρισας και από τον κ. Λιούτα η καθολική διαφωνία και οργή όλων των αποφοίτων σχολών υπαξιωματικών για τη διαγραφή του ονόματος των ιστορικών σχολών ΣΤΥΑ, ΣΥΔ και ΣΙΡ της ΠΑ και την κατάργησή τους.

Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Ypomnima.doc)Ypomnima.doc[Υπόμνημα προς ΑΝΥΕΘΑ κ. Φώτη Κουβέλη]349 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 16:09
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL