ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ88
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1599
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ3015
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ312154

ΕΑΑΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
4η Αθλητική Ημερίδα Αφιερωμένη στη Μνήμη του Ανθυποσμηναγού Μερτζανίδη Α. Νικολάου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 08:19

Την Κυριακή 03/06/2018 θα πραγματοποιηθεί η 4η αθλητική ημερίδα αφιερωμένη στη μνήμη του Ανθυποσμηναγού Μερτζανίδη Α. Νικολάου στη Κεντρική πλατεία Βουναίνων.

Η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του πεσόντος ήρωα και η κατάθεση στεφάνων θα γίνει μετά τον τερματισμό των αθλητών και περί ώρα 10:15.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 08:20
 
Συμμετοχή ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας (30-5-2018, 10:30 Πλατεία Ταχυδρομείου) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 29 Μάιος 2018 14:42


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Την Τετάρτη 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Γενική Απεργία από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, Δικηγορικός Σύλλογος Ελλάδας, ΤΕΕ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και ΑΓΣ​.

Οι φορείς της Κοινωνικής Συμμαχίας επιδιώκοντας να συμβάλλουν θετικά στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, διεκδικούν:

- Δραστική καταπολέμηση της ανεργίας και δημιουργία νέων, μακροπρόθεσμα βιώσιμων θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς όρους και αμοιβές.

- Κοινωνικό Κράτος που παρέχει δίχτυ ασφαλείας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη των θυμάτων της κρίσης.

- Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με γνώμονα ένα Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για το μετασχηματισμό του παραγωγικού προτύπου της χώρας.

- Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης, που θα ενισχύουν την υγιή επιχειρηματικότητα, τον παραγωγικό σχεδιασμό και το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας.

- Προστασία της δημόσιας υγείας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με επαρκή χρηματοδότηση του ΕΣΥ, με το φάρμακο να παραμένει δημόσιο αγαθό.

- Δημόσιο σύγχρονο, αποτελεσματικό, ψηφιακό, αξιοκρατικό, δημοκρατικό και βιώσιμο με σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και των λειτουργών του. Εξάλειψη των αντιαναπτυξιακών, διαρθρωτικών και γραφειοκρατικών εμποδίων.

- Αξιοπρεπείς συντάξεις και - αυτονοήτως - πλήρη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων για τον ανακαθορισμό του ύψους τους.

- Περιορισμό της εξοντωτικής φορολόγησης και εξάλειψη της δημευτικού χαρακτήρα εισφορολόγησης, με παροχή φορολογικών κινήτρων συνδεδεμένων με την υγιή ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

- Πολιτικές αγοράς εργασίας που δεν θα αναπαράγουν την εκμετάλλευση, τη φτώχεια και τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων, αλλά αντίθετα θα αναβαθμίζουν το ανθρώπινο δυναμικό και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και εμπέδωση του Κράτους Δικαίου.

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου στις 10.30.

Η ΕΑΑΑ/παράρτημα Λάρισας, μετά από συνεννόηση με την ΕΑΑΑ, συμμετέχει στη συγκέντρωση και καλεί τα μέλη της να δώσουν δυναμικό παρών καθώς τα αιτήματα της κοινωνικής συμμαχίας είναι και δικά μας αιτήματα:

Διεκδικούμε:

 • Την κατάργηση του Νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό (ν. 4387/2016).
 • Την εφαρμογή όλων των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν τις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων.
 • Να σταματήσει η φορολογική επιδρομή και η καταλήστευση του εισοδήματός μας.
 • Την αξιοπρεπή καταβολή συντάξεων χηρείας
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 29 Μάιος 2018 14:44
 
Συνάντηση προέδρων ΕΑΑΣ & ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας με τον ΑΝΥΕΘΑ κ. Κουβέλη PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 15:26


Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη είχαν την Παρασκευή 18-5-2018 οι πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑΣ & ΕΑΑΑ) των παραρτημάτων Λάρισας, Αντιστράτηγος ε.α. Κων/νος Βλάχος και Σμηναγός ε.α. Κων/νος Λιούτας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων, τέθηκαν τα θέματα των συντάξεων και ειδικότερα η εφαρμογή της απόφασης του ΣΤΕ για την επιστροφή του υπόλοιπου 50% όπως είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση.

Επισημάνθηκε ότι τα ε.α. στελέχη βρίσκονται σε οικτρή οικονομική κατάσταση και είναι αδύνατο να αποδεχτούν περαιτέρω μείωση των συντάξεων όπως προβλέπεται με το νόμο Κατρούγκαλου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης στις συντάξεις χηρείας και την απελπιστική κατάσταση που βιώνουν οι γυναίκες-χήρες των αποστράτων.

Ο κ. Υπουργός ανέφερε ότι η επιστροφή του υπόλοιπου 50% δεν πρέπει να αναμένεται πριν τον προσεχή Σεπτέμβριο ενώ για τη νέα περικοπή των συντάξεων που προβλέπεται από το νόμο Κατρούγκαλου είπε ότι δεν μπορεί να έχουμε περαιτέρω μείωση όταν οι ήδη μειώσεις στις ΕΔ έχουν κριθεί αντισυνταγματικές.

Για τα παραπάνω θέματα επιδόθηκε στον κ. υπουργό σχετικό υπόμνημα. (Συνημμένο αρχείο word)

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος, Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος, Δημόκριτος Ζερβάκης.

ΥΓ. Με την ευκαιρία της συνάντησης τέθηκαν ειδικότερα θέματα, συγκεκριμένα, από τον κ. Βλάχο η μετεγκατάσταση του παραρτήματος της ΕΑΑΣ στο χώρο του πρώην στρατιωτικού πρατηρίου της Λάρισας και από τον κ. Λιούτα η καθολική διαφωνία και οργή όλων των αποφοίτων σχολών υπαξιωματικών για τη διαγραφή του ονόματος των ιστορικών σχολών ΣΤΥΑ, ΣΥΔ και ΣΙΡ της ΠΑ και την κατάργησή τους.

Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Ypomnima.doc)Ypomnima.doc[Υπόμνημα προς ΑΝΥΕΘΑ κ. Φώτη Κουβέλη]349 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 16:09
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΑΑΑ 2018 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 17:15

Δείτε το συνημμένο αρχείο PDF

Ανακοινώνονται από την Ε.Α.Α.Α. τα αποτελέσματα των αιτήσεων παραθερισμού για το 2018, με τη σειρά κατάταξης βάσει μορίων για κάθε θέρετρο και κάθε περίοδο, σε Τακτικούς και Αναπληρωματικούς.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή του παραθερισμού εξάγει ένα τελικό αποτέλεσμα της αίτησης του δικαιούχου, άσχετα  με τον αριθμό των επιθυμιών του.

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

Υποχρέωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ είναι να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ με το    Γραφείο Παραθερισμού, αν θα παραθερίσουν (ΝΑΙ)  ή (ΟΧΙ), το ΑΡΓΟΤΕΡΟ Â δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου για οποιοδήποτε θέρετρο, διαφορετικά θα χρεώνονται ότι παραθέρισαν σε κάθε περίπτωση και θα αφαιρούνται (- 70 μόρια).

Όσο πιο νωρίς γίνεται η ενημέρωση του Γρ. Παραθερισμού της Ε.Α.Α.Α., τόσο καλύτερα είναι για την εύρυθμη λειτουργία του γραφείου αλλά και για την ταχύτερη επικοινωνία με τους αναπληρωματικούς.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ το τελευταίο δεκαήμερο πριν την έναρξη της κάθε παραθεριστικής περιόδου θα γίνονται ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ με επίδειξη αποδεικτικών στοιχείων κωλύματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αφαιρούνται ( -70 μόρια ).

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΡΟΔΟ/ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ/ ΤΥΜΠΑΚΙ:

Ενημέρωση το ΑΡΓΟΤΕΡΟ δέκα (10) ημέρες ΠΡΙΝ την έναρξη της περιόδου, για το αν θα παραθερίσουν στα παραπάνω θέρετρα, ταξιδεύοντας με C-130 (υπηρεσιακό Α/φος) ή με ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ (με δικά τους μέσα) και:

-Ονοματεπώνυμα συμπαραθεριστών

-Βαθμός συγγένειας συμπαραθεριστών με τον Απόστρατο Δικαιούχο

-Ηλικίες συμπαραθεριστών, όταν πρόκειται για ανήλικα τέκνα

-Κινητό τηλέφωνο

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

Είναι καθήκον του Γραφείου Παραθερισμού όταν υπάρξουν κενά δωμάτια από ακυρώσεις Τακτικών, να επικοινωνήσει με τους Αναπληρωματικούς αρχίζοντας από τον πρώτο της λίστας Αναπληρωματικών και συνεχίζοντας  με τη σειρά κατάταξης τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ Â ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ Α/Φ Â C-130

 • 4 άτομα συμπεριλαμβανομένου του δικαιούχου για ΡΟΔΟ, ΤΥΜΠΑΚΙ.
 • 3 άτομα συμπεριλαμβανομένου του δικαιούχου για ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

(Διευκρινίζεται ότι στις ανωτέρω θέσεις δε συμπεριλαμβάνονται τέκνα έως τεσσάρων (4) ετών, τα οποία δε δεσμεύουν θέση).

Για το Παραθεριστικό Έτος 2018, διατίθεται εφόσον υπάρχει δυνατότητα ένα (1) Υπηρεσιακό Α/Φ για μεταφορά των παραθεριστών στο ΚΕΔΑ/Ρόδου και Α/Απ Σαντορίνης κάθε Τρίτη και ένα (1) Υπηρεσιακό Α/Φ για το ΚΕΔΑ/Τυμπακίου, κάθε δεύτερη Πέμπτη. Σύμφωνα με Φ.400/753/Σ.132/22-2-18/ΓΕΑ/Β3/2, καθορίζεται αντίστοιχα ο αριθμός των θέσεων στο Υπηρεσιακό Α/Φ, ως εξής:

Δρομολόγιο Υπηρεσιακού Α/Φ για ΚΕΔΑ/Ρ – Α/Απ Σαντορίνης

Σε δικαιούμενο Προσωπικό της Ε.Α.Α.Α. και μέλη του, δέκα πέντε (15) θέσεις. Οι θέσεις αυτές θα δίδονται με προτεραιότητα από τον πρώτο τακτικό και μέχρι να εξαντληθούν.

Δρομολόγιο Υπηρεσιακού Α/Φ για ΚΕΔΑ/ Τυμπακίου

Σε δικαιούμενο Προσωπικό της Ε.Α.Α.Α. και μέλη του, είκοσι οκτώ (28) θέσεις. Οι θέσεις αυτές θα δίδονται με προτεραιότητα από τον πρώτο τακτικό και μέχρι να εξαντληθούν.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΘΕΡΕΤΡΟ

Πληροφορούμε ότι οι δυνατότητες παραθερισμού αναλόγως με τα δωμάτια σε κάθε θέρετρο έχουν ως ακολούθως:

 • Ενοικιαζόμενα Σκοτίνας: 16 δωμάτια και στις 6 περιόδους.
 • ΚΕΔΑ Σκοτίνας: 20 δωμάτια και στις 13 περιόδους.
 • ΚΕΔΑ Ζούμπερι Οικήματα:

23 οικήματα από 1η έως και 10η περίοδο

19 οικήματα από 11η έως και 13η περίοδο.

 • ΚΕΔΑ Ζούμπερι Motel:

33 δωμάτια από 1η έως και 10η περίοδο

28 δωμάτια από 11η έως και 13η περίοδο.

 • ΚΕΔΑ Ρόδου:

2 δωμάτια από 1η έως και 4η περίοδο

4 δωμάτια από 5η έως και 15η περίοδο

2 δωμάτια από 16η έως και 20η περίοδο.

 • ΚΕΔΑ Σαντορίνης: 2 δωμάτια σε όλες τις περιόδους.
 • ΚΕΔΑ Τυμπακίου:

28 δωμάτια από 1η έως και 4η περίοδο

27 δωμάτια από 5η έως και 7η περίοδο

28 δωμάτια την 8η περίοδο.

 • ΚΕΔΑ Ακτίου:

3 δωμάτια από 1η έως και 6η περίοδο

2 δωμάτια από 7η έως και 9η περίοδο

3 δωμάτια από 10η έως και 13η περίοδο.

 • ΚΕΔΑ Χαλκουτσίου: 3 δωμάτια σε όλες τις περιόδους.

Ύστερα από επικοινωνία με τους Υπεύθυνους της 114 ΠΜ και του ΚΕΔΑ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ, θα λειτουργήσει φέτος από την 5η περίοδο 30/6/2018 εως και τη 10η περίοδο 19-29/8/2018.

παραλαβή οικήματος- δωματίου

Η παραλαβή του οικήματος- δωματίου σε όλα τα ΚΕΔΑ γίνεται από τις 12:00 μέχρι την 20:00 ώρα της ημέρας έναρξης της περιόδου και η παράδοση μέχρι τη 12:00 ώρα της ημέρας λήξης της περιόδου. Σε περίπτωση μη παραλαβής, το οίκημα-δωμάτιο διατίθεται σε αναπληρωματικό από την 16:00 ώρα της επόμενης ημέρας, εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος έχει ενημερώσει για την καθυστέρηση, οπότε δύναται να κρατηθεί μέχρι και δύο (2) ημέρες.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούνται όσοι από τους συναδέλφους που έκαναν αίτηση παραθερισμού, διαπιστώσουν κάποιο λάθος, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Παραθερισμού, για τον απαιτούμενο έλεγχο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ


Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (telika-apotelesmata-paratherismou-2018.compressed.pdf)telika-apotelesmata-paratherismou-2018.compressed.pdf[ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΑΑΑ 2018]565 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 17:18
 
Παρουσίαση Βιβλίου του Ασμια ε.ε. Νεκτάριου Νότα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 13:28

Την Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 και ώρα 08:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην Τερψιθέα, στην ισόγεια αίθουσα του Δημοτικού διαμερίσματος, η παρουσίαση του βιβλίου "Η ψυχή ονειρεύεται και η καρδιά αγαπάει" του Αρχισμηνία ε.ε. Νεκτάριου Νότα.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας εύχεται στον αγαπητό συνάδελφο καλή επιτυχία και καλοτάξιδο το βιβλίο του.


Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 13:29
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL