ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ279
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ627
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ5793
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ368033

ΕΑΑΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Επιστολή Προέδρου ΕΑΑΑ προς ΣΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 18:21

                                                                                                       Αθήνα   18-11-2013

 ΠΡΟΣ: Πρόεδρο του ΣΑΣ

            Μέλη ΔΣ του ΣΑΣ

 

ΚΟΙΝ: Μέλη ΔΣ ΕΑΑΑ

            Παραρτήματα ΕΑΑΑ

            Κύριοι Συνάδελφοι του ΔΣ του ΣΑΣ

Με μεγάλη μου πραγματικά έκπληξη αλλά και αγανάκτηση συνάμα διάβασα στην εφημερίδα, “Νέα του ΣΑΣ”, που εκδίδει ο ΣΑΣ, τα όσα αναλυθή και ψευδή ανεγράφησαν, περί δήθεν απόψεών μου και μάλιστα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος δυστυχώς, σχετικά με την εξέλιξη των αποφοίτων από τη ΣΤΥΑ, δηλ. να μην εξελίσσονται σε αξιωματικούς και να τελειώνουν την καριέρα τους με τον βαθμό του Ανθυπασπιστή.

            Ουδέποτε Κύριοι εξέφρασα την άποψη αυτή και αυτό που εσκεμμένα εγράφη είναι ψευδέστατον και στόχο έχει την διαπόμπευσή μου και μόνον.

            Λυπάμαι που ενώ εδόθησαν διευκρινήσεις στον Πρόεδρο του ΣΑΣ τηλεφωνικώς σε ανοιχτή ακρόαση παρουσία του ΔΣ αλλά και προφορικώς στο γραφείο μου όταν με επισκέφτηκε, δημοσίευσε τέτοιου είδους ανεπίτρεπτο και συκοφαντικό άρθρο.

            Και διερωτώμαι αλήθεια, τι εξυπηρετεί αυτή του η ενέργεια ; Ποιά η σκοπιμότητα του ; Γιατί αυτή η ακατανόητη εμπάθεια στο πρόσωπό μου ; Γιατί αυτή η εμμονή του να με εκθέσει όταν ο ίδιος γνωρίζει την αλήθεια των όσων ακριβώς ανέφερα για το συγκεκριμένο θέμα ; Έτσι πιστεύει όπως άλλωστε γράφει και ο ίδιος θα είναι δίπλα στην Ένωση και επιθυμεί μια Ένωση ισχυρή, ή με την ενέργεια του αυτή συμβάλει στο αντίθετο και δυναμιτίζει την ενότητα ; 

            Θα συνεβούλευα τον εκλεκτό συνάδελφο κ. Φαλτάιτς τον όποιο πραγματικά εκτιμώ, να είναι πιο προσεκτικός και να μην παρασύρεται σε τέτοιου είδους επιπολαιότητες, που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

            Και για την αποκατάσταση της αλήθειας κύριοι συνάδελφοι αναφέρω τα παρακάτω.

            Πράγματι σε συνεύρεση μεταξύ των μελών του ΔΣ της Ένωσης (τυπική – οικογενειακή) έγινε συζήτηση για την ανάγκη αναβάθμισης της εκπαίδευσης στις Σχολές (ΣΙ, ΣΤΥΑ, ΣΥΔ) αλλά και για την εξέλιξη των στελεχών της ΠΑ σύμφωνα με το νέο νόμο, καθώς και για την ανάγκη αλλαγής και αυστηροποίησης του νόμου. Εκεί ακριβώς ανέφερα τα εξής :  «Σήμερα οι συνθήκες και τα δεδομένα είναι διαφορετικά λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχει κρίση στους θεσμούς, στις αξίες και γενικότερα κρίση σε όλους τους τομείς. Χρειάζεται αξιοκρατία και αυστηρά κριτήρια επιλογής των ικανών παντού, όπως και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Όλες οι προαγωγές στους βαθμούς θα πρέπει να γίνονται με αυστηρά κριτήρια και αξιοκρατία και ειδικά στους ανώτατους βαθμούς, όπου τα κριτήρια θα πρέπει να είναι αυστηρότατα και θα πρέπει να προάγονται οι επίλεκτοι, όπως αντίστοιχα θα πρέπει να προάγονται σε αξιωματικούς οι προερχόμενοι από τη ΣΤΥΑ με αυστηρά κριτήρια οι καλύτεροι και οι ποιο κατάλληλοι», θέση με την οποία συμφώνησαν όλοι.

            Επίσης ανέφερα ότι θεωρώ και είναι άποψη μου, οι Διοικητές των Σχολών ΣΤΥΑ και ΣΥΔ πρέπει να προέρχονται από τις Σχολές αυτές και να είναι οι καλύτεροι, οι άριστοι με την ανάλογη βέβαια εκπαίδευση.  Το τελευταίο βεβαίως  αν και το γνώριζε ο κ. Φαλτάιτς ότι το είπα, δυστυχώς δεν το έγραψε σκοπίμως για προφανείς δικούς του λόγους. Άραγε γιατί ; Εδώ δεν υπάρχει μια αντίφαση σ’ αυτά τα οποία αναγράφει ο κ. Φαλτάιτς ;

            Επίσης ανέφερα ότι, εάν η ηγεσία θέλει να λύσει το πρόβλημα, να φτιάξει ένα νόμο ιεραρχίας και προαγωγών αντίστοιχο των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών και της Αμερικής και να ισχύσει μετά από 3 ή 5 χρόνια ώστε οι υποψήφιοι να γνωρίζουν την εξέλιξη τους μέσω εγκυκλίου.

            Βέβαια αυτά από κάποιους καλοθελητές – κακοήθεις μεταφέρθηκαν παραποιημένα για προφανείς δυστυχώς λόγους.

            Την επομένη βέβαια όταν με ενημέρωσαν ότι αυτά τα οποία είπα μεταφέρθηκαν παραποιημένα και επρόκειτο να δημιουργηθεί πρόβλημα τηλεφώνησα στον κ. Φαλτάιτς και του διευκρίνισα τι ακριβώς είπα και μάλιστα σε ανοιχτή ακρόαση παρουσία του ΔΣ του ΣΑΣ, η δε απάντηση του ήταν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν μετά την διευκρίνιση μου.

            Σε ότι αφορά την επίσκεψη του κ. Φαλτάιτς στο γραφείο μου, έγινε από αίτημα δικό του και όχι από πρόσκληση δική μου, όπως ψευδώς αναφέρεται, λόγω της επικείμενης επίσκεψης του ΥΦΕΘΑ κ. Δαβάκη στην ΕΑΑΑ, προκειμένου να μεριμνήσω να τον συναντήσει για λίγο, για κάποιο προσωπικό του θέμα αλλά και για θέμα του ΣΑΣ και όχι να σχηματίσει προσωπική άποψη και γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα, διότι αυτό είχε ήδη διευκρινιστεί. Παρόλα αυτά όμως, παρουσία του Αντιπροέδρου Υπτχου  κ. Δελλή διευκρίνισα για άλλη μια φορά τι ακριβώς είπα για το συγκεκριμένο θέμα, και πώς όλα όσα μεταφέρθηκαν είναι παραποιημένα ψευδή και ανυπόστατα. Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Γιατί το συνέχισε ο κ. Φαλτάιτς ενώ το θέμα θεωρήθηκε λήξαν και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις ; Αυτό δεν θεωρείται συκοφαντία ; Κρίμα, λυπάμαι!!

            Σχετικά δε με το άνευ σημασίας περιστατικό μεταξύ του κ. Φαλτάιτς και του κ. Ρώτα, δηλαδή μεταξύ δύο μελών και συναδέλφων φίλων, ενός πρώην εκπαιδευτού και ενός εκπαιδευομένου θα μπορούσε να επιλυθεί διαπροσωπικά με σεβασμό και ευγένεια εκατέρωθεν και όχι να αποτελέσει πρώτο θέμα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος, προφανώς για άλλους λόγους. Εξάλλου ο κ. Φαλτάιτς γνώριζε ότι ο κ. Ρώτας μου ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

            Αν κύριοι συνάδελφοι ο κ. Φαλτάιτς ενοχλήθηκε τόσο πολύ και τον έθιξε όπως πραγματικά αναφέρει το άνευ σημασίας περιστατικό που συνέβη στο γραφείο μου, γιατί αλήθεια δεν έδειξε αντίστοιχη ευαισθησία όταν παρά τις παραινέσεις μου να συμμετέχει στις συγκεντρώσεις στα Χανιά και στη Λάρισα που πραγματοποιήσαμε όλοι μαζί ενωμένοι διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά μας ενάντια στις πολλαπλές μονομερείς περικοπές σε βάρος μας, όχι μόνον αρνήθηκε να συμμετάσχει, αλλά αντίθετα συντάχθηκε πλήρως με κάποιες Ενώσεις ΝΠΙΔ, και προέτρεπε τους συναδέλφους μέλη του ΣΑΣ και της ΕΑΑΑ, να μην συμμετέχουν σαμποτάροντας έτσι τις συγκεντρώσεις μας ;

            Αλήθεια τι πίστευε ο κ. Φαλτάιτς ότι οι περικοπές θα ήταν μόνον για εμάς και όχι για εκείνον ; Ποιά συμφέροντα τότε εξυπηρετούσε ;  Όχι πάντως των συναδέλφων και δικαίως τον αγνόησαν.

            Αγαπητοί συνάδελφοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι πάρα πολλά. Η ενότητα και η ομοψυχία είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή αλλά και πάντοτε. Το αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε  και ενωμένοι θα κερδίσουμε όχι μόνο τη μάχη που δώσαμε όλοι μαζί και κερδίσαμε (να σταματήσουν οι περικοπές του 2014, 2015, 2016 που ήδη είχαν ψηφιστεί) αλλά αν χρειαστεί και άλλες μάχες, και να είστε σίγουροι ότι θα τις κερδίσουμε.

            Επιπολαιότητες και ενέργειες σαν αυτές που δυναμιτίζουν την Ενότητα δεν χρειάζονται και είναι καταδικαστέες από όλους. Όσοι προβαίνουν σε αυτές ας αναλογιστούν τις συνέπειες και τις επιπτώσεις που θα έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και να σταματήσουν να συνεισφέρουν στο διαίρει και βασίλευε που κάποιοι το επιδιώκουν διαχρονικά.      

Εμείς θα το επιτρέψουμε ; Εγώ λέω όχι γιατί θα είναι άδικο και εις βάρος μας.

            Ενωμένοι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.                     

            Παρακαλώ πολύ η ανωτέρω επιστολή μου να μπει στην εφημερίδα «Νέα του ΣΑΣ» με τίτλο «Αποκατάσταση της Αλήθειας» στο επόμενο φύλλο και μάλιστα στην πρώτη σελίδα και να μου αποσταλεί προσωπικά η εφημερίδα όπως επίσης και στην ιστοσελίδα του ΣΑΣ.

Σας ευχαριστώ                                                                                   

 

                                                                                    Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ

                                                                           Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Κων. Ιατρίδης

                                                                                    Επίτιμος Διοικητής ΔΑΥ

/
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 18:22
 
Εκδήλωση για τα 101 χρόνια της Πολεμικής Αεροπορίας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 19:36


Πραγματοποιήθηκε στην ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας η εκδήλωση με θέμα: «Η δράση της Π.Α στη Μικρασιατική Εκστρατεία». Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας  από κοινού με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Λάρισας.

Ο κύριος ομιλητής, καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Θεοφάνης Μαλκίδης, ανέπτυξε τη δράση της ΠΑ από 1919 έως το 1922 και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια του πολέμου. Δίνοντας μια γενικότερη διάσταση καθήλωσε το ακροατήριο αναφερόμενος στον πολιτισμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και στις διώξεις και αγριότητες που υπέστησαν εκδιωκόμενοι από τις πατρογονικές τους εστίες. Την εκδήλωση έκλεισε η χορωδία του συλλόγου που τραγούδησε τραγούδια της Ιωνίας με το κοινό να παρασύρεται στους ρυθμούς της μουσικής. Ποιήματα σχετικά με την Πολεμική Αεροπορία απήγγειλε η κα. Κωνσταντίνα Κότση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός, ο Υπαρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας Υπτχος (Ι) κ. Αθανάσιος Τσαλίκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Β. Μπατζιλιώτης, ο Δκτης της 140 ΣΕΠΗΠ Σμχος (Ι) κ. Χρήστος Παντζιάς, ο Δκτης της Μοίρας ΑΤΑ Ασμχος (Ι) κ. Ιωάννης Μαλιςιώτης,  πρόεδροι των Ενώσεων, Συνδέσμων Αποστράτων και Εφέδρων, εκπρόσωποι θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών. 

Χαιρετισμό απηύθυναν  ο πρόεδρος του παραρτήματος, Σγος ε.α. κ. Κων/νος Λιούτας, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεώργιος Καρύδης, εκ μέρους της Περιφέρειας ο κ. Χρήστος Καλομπάτσιος και εκ μέρους του Δήμου Λάρισας ο κ. Βασίλειος Μπατζιλιώτης.

 


Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 21:18
 
Η ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας εορτάζει τα 101 χρόνια της Πολεμικής Αεροπορίας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 14:30

Η ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας εορτάζοντας τα 101 χρόνια της Πολεμικής Αεροπορίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μικρασιατών Λάρισας οργανώνει εκδήλωση με θέμα:

 «Η Δράση της Π.Α κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία 1919-1922»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας (Λαπηθών 6 Λάρισα, 4ος όροφος) στις 12 Νοεμβρίου 2013, ώρα 19:00 και θα έχει ως κύριο ομιλητή τον καθηγητή Θεοφάνη Μαλκίδη, Λέκτορα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 14:32
 
ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 15:51

 

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στη Λάρισα την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η μνήμη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

 Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το μνημείο Πεσόντων στο λόφο του φρουρίου στη Λάρισα. Μετά την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Αρχηγό Τ.Α Απτχο (Ι) κ Χρήστο Βαΐτση και τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας Σγο ε.α.κ. Κων-νο Λιούτα.

 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης στην 110 Π.Μ. Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνάτιου τελέσθηκε η πανηγυρική δοξολογία. Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Α/Τ.Α και η ξενάγηση των επισήμων στο χώρο της στατικής έκθεσης.

 

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με παράθεση καφέ στη Λέσχη Αξκων και αεροπορική επίδειξη.

 

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία.(Αρχηγός Τ.Α Απτχος (Ι) κ. Χρήστος Βαΐτσης, ο Στρατηγός της 1ης Στρατιάς κ. Χρήστος Μανωλάς,  ο Υπαρχηγός Τ.Α Υπτχος κ. Αθανάσιος Τσαλίκης, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) κ. Θεόδωρος Σύρμος, Δκτες των Μονάδων της Π.Α περιοχής Λάρισας) η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας και του Νομού, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί των Ε.Δ καθώς και μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

 

Το παράρτημα Λάρισας εύχεται σε όλους τους Αεροπόρους ε.ε και ε.α. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 16:25
 
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΕΣΟΝΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ 1940 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 16:17

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΕΣΟΝΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ 1940

 

Στις 03 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν στη Βασιλειάδα Καστοριάς οι εκδηλώσεις προς τιμή του πρώτου πεσόντα αξιωματικού του 1940, Υποσμηναγού Ευάγγελου Γιάνναρη.

Μετά τη δοξολογία που έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικών, κατοίκων του χωριού και μαθητών, ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο (πλατεία του χωριού) του ήρωα Υποσμηναγού.

 Στη συνέχεια απηύφθηναν χαιρετισμό κατά σειρά οι:

·        Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης

·        Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (ι) κ. Χρήστος Βαϊτσης.

·   Ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, Απτχος (ι) ε.α. κ. Κωνσταντίνος Ιατρίδης.

·        Ο υιός του τραυματισθέντος συγκυβερνήτη του Αεροσκάφους κ. Νικόλαος Τζάντας

·   Τον πανηγυρικό της εκδήλωσης εκφώνησε ο  πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας / Παραρτήματος Λάρισας, Σμηναγός ε.α. κ. Κωνσταντίνος Λιούτας.

 Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από: τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη, την Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καστοριάς κ. Αντωνίου Μαρία, τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτριο Σαββόπουλο, τον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας Απτχο (Ι) κ. Χρήστο Βαϊτση, τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλλιπο Πετσάλνικο, τον Υποδιοικητή της 15ης  Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού Αντισυνταγματάρχη πεζικού κ. Ζαχαρία Ψύρρα, τον εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς Αστυνόμο Α κ. Γεώργιο Νικολόπουλο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Καστοριάς Αναπληρωτή Διοικητή Επιπυραγό κ. Κωνσταντίνο Τσαλίκη, τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Βασιλειάδος κ. Στέφανο Καφφέ, τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, Απτχο (ι) ε.α. κ. Κωνσταντίνος Ιατρίδης, τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας / Παραρτήματος Λάρισας Σμηναγό ε.α. κ. Κωνσταντίνο Λιούτα, τον Υιό του τραυματισθέντος συγκυβερνήτη του Αεροσκάφους κ. Νικόλαο Τζάντα, το Μέλος Τοπικής Κοινότητας Κλεισούρας Εκπρόσωπο των Δίκαιων και Μαρτυρικών Πόλεων και Κοινοτήτων κ. Παπαχρήστο Σπυρίδων, Μαθητή του Γυμνασίου Κορησού, Μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Κορησού.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στο πνευματικό κέντρο της κοινότητας Βασιλειάδας όπου παρατέθηκε γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η παρουσία των αποστράτων αξιωματικών της Π.Α ξεπέρασε τους 200, με την συγκίνηση να είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους.

Ξεχωριστό τόνο και επισημότητα έδωσε στην εκδήλωση η παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Απτχου (Ι) κ. Χρήστου Βαϊτση.

Την άριστη επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η κα. Μήνα Γαλμπάδη (Δημοτικός Υπάλληλος του Δήμου Καστοριάς).

Η φιλοξενία από τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Στέφανο Καφέ ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Καστοριάς και ιδιαίτερα την κα. Μήνα Γαλμπάδη για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

Τον πρόεδρο της τοπικού συμβουλίου, κ. Στέφανο Καφέ, για την εξαίρετη φιλοξενία και την ουσιαστική συμβολή του στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Τους ε.α. αξιωματικούς συναδέλφους, και τις συζύγους τους, που για άλλη μια φορά τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη του πρώτου πεσόντα αξιωματικού του Ελληνοιταλικού πολέμου του 1940, Υποσμηναγού Ευάγγελου Γιάνναρη.  

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2013 17:13
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL