ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ80
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ553
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ4921
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ334434

ΕΑΑΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Πάσχα 2014-Συγκέντρωση Ρούχων, Τροφίμων και Χρημάτων PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Κυριακή, 06 Απρίλιος 2014 09:32

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας, ενόψει της εορτής του Πάσχα, καλεί τα μέλη, τους εν ενεργεία συναδέλφους και τους φίλους του Παραρτήματος να συνδράμουν:

a) Στη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και χρημάτων με σκοπό να διατεθούν, μέσω της Μητρόπολης Λάρισας, σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

β) Στη συγκέντρωση βιβλίων προκειμένου να τα αποστείλουμε συγκεντρωτικά στο 251 ΓΝΑ.

Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά από 10:30 έως 12:30 στα γραφεία του παραρτήματος (Λαπηθών 6, 5ος όροφος) από 07/4/2013 έως τη Μεγάλη Τρίτη 15/4/2013.

 
251 ΓΝΑ-Δανειστική Βιβλιοθήκη PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Κυριακή, 06 Απρίλιος 2014 09:16

Σας ενημερώνουμε ότι με πρωτοβουλία των συναδέλφων Εθελοντών στο 251 ΓΝΑ λειτουργεί, ήδη με απόλυτη επιτυχία και αποδοχή, δανειστική βιβλιοθήκη σε μια κλινική και αναμένεται σύντομα άλλες δυο να αποκτήσουν τη δική τους.

Αυτό κατέστη δυνατό, χάρη στην ευαισθητοποίηση των συναδέλφων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αποστολής βιβλίων γι’ αυτό το σκοπό.

Καθώς, στόχος είναι να υπάρχουν δανειστικές βιβλιοθήκες σε όλες τις κλινικές και να ανανεώνονται οι υπάρχουσες, παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν στην κατοχή τους βιβλία που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν να τα διαθέσουν γι’ αυτό το σκοπό ή θέλουν να αγοράσουν καινούργια, να τα προσκομίσουν στα γραφεία του παραρτήματος προκειμένου να τα αποστείλουμε συγκεντρωτικά στο 251 ΓΝΑ.

Η προσπάθεια αυτή μας αφορά όλους γιατί θα κάνει ποιο ευχάριστη τη διαμονή των ασθενών και των συνοδών τους για το διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνουν στο Νοσοκομείο.

Βέβαιοι για την θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΥΓ. Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά από 10:30 έως 12:30 στα γραφεία του Παραρτήματος από 07/04/14  έως 15/04/2014. (Λαπιθών 6, 5ος  Όροφος)

 

 
Επίσκεψη ΔΣ ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας στα Τρίκαλα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 01 Απρίλιος 2014 22:36

Στις 01 Απριλίου 2014 το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας αποτελούμενο από τον πρόεδρο Σγο ε.α. Κων/νο Λιούτα, τον αντιπρόεδρο Σμχο Κων/νο Τσιτσώνη, τον ταμία Σγο ε.α. Βασίλειο Παπαδόπουλο και το μέλος Επγο ε.α. Θωμά Τασούλη στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα και συναντήθηκαν με τα μέλη της ΕΑΑΑ.


Η συνάντηση έγινε στο Βυζαντινό φρούριο και η ανταπόκριση των συναδέλφων που διαμένουν στα Τρίκαλα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Έγινε ενημέρωση για θέματα ενδιαφέροντος και ακολούθησε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή των συναδέλφων στα δρώμενα της ΕΑΑΑ.

 

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους των Τρικάλων που παραβρέθηκαν στη συνάντηση καθώς και για την άψογη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν.


 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 07:46
 
Τελετή Βράβευσης Αριστούχων Μαθητών 2012-2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 22 Μάρτιος 2014 19:51

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας, παρουσία του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτεράρχου (Ι) κ. Χρήστου Βαΐτση, η τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών, παιδιών ε.α. Αξκων, της Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2012 – 13.

Μετά το καλωσόρισμα (συνημμένο word) από τον πρόεδρο του παραρτήματος Σγο ε.α. κ. Κων/νο Λιούτα ακολούθησε ομιλία από την ψυχολόγο κα. Κατερίνα Μακρή με θέμα «Συμβουλές σε γονείς και μαθητές για την αντιμετώπιση του άγχους»

Στη συνέχεια επιδόθηκαν τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές και ακολούθησε μικροδεξίωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κα. Ρένα Καλαραριώτου, ο Υπαρχηγός ΤΑ Υπτχος (Ι) κ. Συμεών Αστρινείδης, ο Δκτης ΕΚΑΕ Τξχος κ. Κων/νος Στάμος, ο Αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Β. Μπατζηλιώτης, ο Δκτης 110 ΠΜ Σμχος (Ι) κ. Θεόδωρος Σύρμος, ο Δκτης Μοίρας ΑΤΑ Ασμχος (Ι) κ. Ιωάννης Μαλισιώτης, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας κ. Α. Παπαπαρίσης, ο πρόεδρος του συλλόγου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και Χωροφυλακής κ. Β. Διβάνης και ο πρόεδρος των εφέδρων αξιωματικών κ. Α. Βερέμης.

Η απονομή των βραβείων έγινε από τον Αρχηγό της ΤΑ Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Χρήστο Βαΐτση, τον Υπαρχηγό της  ΤΑ Υπτχο (Ι) κ. Συμεών Αστρινείδη, την Αντιπεριφερειάρχη κα. Ρένα Καλαραριώτου, τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας Σγο ε.α. κ. Κων/νο Λιούτα, τον Αντιπρόεδρο κ. Κων/νο Τσιτσώνη, το μέλος του ΔΣ κ. Θωμά Τασούλη,  τον πρώην πρόεδρο Απτχο (Ι) ε.α.  κ. Χρήστο Βάγια, τον Αντιδήμαρχο κ. Β. Μπατζηλιώτη, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Παπαχαραλάμπους, , καθώς και από προέδρους Ενώσεων και Συλλόγων αποστράτων.

 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 23:01
 
4ήμερη Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Πέμπτη, 20 Μάρτιος 2014 14:16

Σας γνωρίζουμε ότι το παράρτημά μας προγραμματίζει 4ήμερη εκδρομή (3 διανυκτερεύσεις) στην Κωνσταντινούπολη από 08 έως 11 Μαΐου 2014.

Το κόστος ανά άτομο είναι 195 € και περιλαμβάνει την μεταφορά με λεωφορείο και τη διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό.

Η εκδρομή θα γίνει με την προϋπόθεση ότι έως 05 Απριλίου οι δηλώσεις συμμετοχής θα επιτρέπουν την πραγματοποίησή της.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του παραρτήματος καθημερινά από 10:30 έως 12:30 με προκαταβολή 50€ ανά άτομο.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 20 Μάρτιος 2014 14:16
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL