ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ205
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1496
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ2851
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ353311

Τιμητικός Έπαινος στην ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ από το ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 09:45

alt

ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

(Για την κοινωνική προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη).

Τιμητική εκδήλωση για τους φορείς που στηρίζουν και συνεισφέρουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποίησε ο Δήμος Λαρισαίων στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας. Εντεταλμένος σύμβουλος για το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ο συνάδελφός μας Σγος ε.α. κ. Μιχάλης Αναστασίου.

Ανάμεσα στους τιμηθέντες ήταν και η ΕΑΑΑ παράρτημα Λάρισας που έχει συνεισφέρει επανειλημμένα στις πρωτοβουλίες του Δήμου για την ανακούφιση ατόμων και οικογενειών που βιώνουν μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Το Παράρτημα Λάρισας με τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές του δράσεις έχει συνδράμει πολλές φορές στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Λάρισας, τα Συσσίτια απόρων «Ὁ Ἐπιούσιος» της Μητρόπολης Λάρισας, το φιλανθρωπικό σωματείο «ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ» που προσφέρει μέσω του παιδικού σταθμού μια ζεστή αγκαλιά για άπορα παιδιά, διάφορα ιδρύματα όπως το Κρίκειο και το Χαμόγελο του παιδιού, μεμονωμένες οικογένειες ενώ πρόσφερε υποστήριξη και ενίσχυση των σχολείων της Βορείας Ηπείρου.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από βάθος καρδίας τα μέλη μας και ιδιαίτερα τις κυρίες που όλα αυτά τα χρόνια με την ευαισθησία που τους διακρίνει και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που τους διακατέχει είχαν με την προσφορά τους τη δική τους συμβολή στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Ο τιμητικός ΕΠΑΙΝΟΣ τους ανήκει ολοκληρωτικά, υποκλινόμαστε στα φιλανθρωπικά τους αισθήματα και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς.

altaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 09:54