ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ294
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ2469
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ4541
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ452530

Εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας στην 110 ΠΜ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 09:27

Την Παρασκευή 16-11-2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην 110 ΠΜ η παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ ''Στην Εξορία, Ερζουρούμ-Άσκαλε 1943'' Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Λάρισας σε συνεργασία με Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.) ενώ την παρουσίαση έκανε η επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης κ. Ειρήνη Σαρίογλου η οποία με την ρητορική δεινότητα του λόγου της μάγεψε το ακροατήριο. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διοικητής της 110 ΠΜ, Σμχος (Ι) Απόστολος Χόρτης και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας επέδωσαν αναμνηστικά δώρα στην κ. Σαρίογλου.

Η ΕΑΑΑ Παράρτημα Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει το διοικητή της 110 ΠΜ Σμχο (Ι) Απόστολο Χόρτη και το προσωπικό για τη φιλοξενία και την υποστήριξη να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσει την αξιότιμη καθηγήτρια του τμήματος Νεοελληνικών σπουδών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης κ. Ειρήνη Σαρίογλου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 09:44