ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ308
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ630
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ10859
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ425716

Εκδήλωση για την 106η Επέτειο της Μάχης του Σαρανταπόρου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 07:45

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μουσείο Μάχης Σαρανταπόρου στο Χάνι Χατζηγώγου

Το πρωί της Τρίτης, 9 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, στο χώρο του Μουσείου Μάχης Σαρανταπόρου, εκδήλωση μνήμης στο πλαίσιο της 106ης επετείου της Μάχης του Σαρανταπόρου, παρουσία του Υδκτου της 1ης Στρατιάς, Υποστρατήγου Γεωργίου Βύνιου, του Δήμαρχου Ελασσόνας Νίκου Ευαγγέλου, καθώς και πλήθους κόσμου. Η ΠΑ εκπροσωπήθηκε από αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Σμχο (Ι) Νικόλαο Αντωνόπουλο. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση έγινε κατάθεση στεφάνων, ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών και στη συνέχεια τηρήθηκε ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων, Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Στρατιωτών ενώ τιμητικό άγημα απέδωσε τιμές και έριξε βολές υπό τους ήχους της στρατιωτικής μπάντας. Για την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας στεφάνι κατέθεσε το μέλος, Ασμχος ε.α. Κων/νος Παναγιώτου. Για την ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας στεφάνι κατέθεσε ο πρόεδρος, Αντγος ε.α. Κων/νος Βλάχος.

Την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το Σύλλογο Απανταχού Σαρανταποριτών στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας με θέμα «Το Σαραντάπορο από τον 16ο αιώνα έως το 1912».

altaltaltaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 07:52