ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ89
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ408
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ4255
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ360348

Ανακοίνωση της ΕΑΑΑ για το χαμό του ήρωα Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 18:05

Η αεροπορική οικογένεια θρηνεί το χαμό του ήρωα Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου, που έπεσε μαχόμενος για την υπεράσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδος μας. Αν και βρισκόμαστε σε περίοδο ειρήνης όλο το προσωπικό της Aεροπορίας μας (Iπτάμενοι, Tεχνικοί και Yποστήριξης) δίνει καθημερινά μάχη για να αναχαιτίζονται τα τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον Εθνικό εναέριο χώρο. Οι πιλότοι μας που αποτελούν την αιχμή του δόρατος προσφέρουν καθημερινά και τη ζωή τους για την υπεράσπιση της πατρίδος. Το Δ.Σ της Ε.Α.Α.Α εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για τον χαμό, εν ώρα καθήκοντος, του ήρωα Γιώργου Μπαλαταδώρου καθώς και  τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και του εύχεται καλό ταξίδι.

Τιμή και δόξα στον ήρωα αεροπόρο Γιώργο Μπαλταδώρο !

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

ΥΓ. Η ΕΑΑΑ συμμετέχοντας στο τριήμερο πένθος που κηρύχθηκε στις ΕΔ αποφάσισε όλες οι λέσχες να παραμείνουν κλειστές έως τη Δευτέρα 16-4-2018.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 18:06