ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ134
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ694
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ6962
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ434186

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 32ης ΣΕΙΡΑΣ Σ.Τ.Υ.Α (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Σάββατο, 03 Φεβρουάριος 2018 18:39

alt

Ζωή δεν είναι τα χρόνια που πέρασαν αλλά οι στιγμές που θυμόμαστε! Για 10η συνεχή χρονιά οι συμμαθητές της 32ης σειράς ΣΤΥΑ αντάμωσαν ξανά στη Λάρισα και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Η συνάντηση ήταν επετειακή καθώς συμπληρώθηκαν 10 χρόνια αδιάλειπτης διάθεσης και έντονης επιθυμίας να «σκαλίσουν» και πάλι τη μνήμη πηγαίνοντας 38 χρόνια πίσω όταν για πρώτη φορά συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Τατοΐου.

Όταν μοιράζεσαι αναμνήσεις με συναδέλφους-συμμαθητές μετά από τριάντα οκτώ ολόκληρα χρόνια, τότε αποκτούν μια «γεύση» μαγική που σε ταξιδεύει σαν το παλιό καλό κρασί!

Η «Λάρισα» παρούσα, αλλά ιδιαίτερο ήταν το καλωσόρισμα στον Αχιλλέα που ήρθε από την Αθήνα, στο Στέλιο από τα Τρίκαλα, τον Βαγγέλη και το Χρήστο από την Καρδίτσα καθώς και τον Αχιλλέα και Μπάμπη από το Βόλο.

Η «τιμωρία» για τους αδικαιολόγητα απόντες είναι ότι στερήθηκαν μια άλλη μοναδική συνάντηση με ιδιαίτερη συγκίνηση και έντονα συναισθήματα. Με χαρά τους περιμένουμε του χρόνου (για άρση της τιμωρίας).

Το φλουρί βρήκε ο κ. Δημήτρης Μπρέλλας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους συμμαθητές της 32ης σειράς ΣΤΥΑ, σε όλους τους αποφοίτους της ΣΤΥΑ, σε όλους τους συναδέλφους/ισσες της ΠΑ.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 03 Φεβρουάριος 2018 18:46