ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ244
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1711
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ10135
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ437359

Παρουσίαση του νέου Βιβλίου της κα. Κων. Κότση (fotos) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 16:21

Το νέο βιβλίο της Κωνσταντίνας Κότση με τίτλο «Ποιητική προσέγγιση καρδιάς» παρουσιάστηκε την Τρίτη 28-11-2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/παράρτημα Λάρισας και την Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας (ΕΛΟΣΥΛ). Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. Κωνσταντίνος Λιούτας. Για το περιεχόμενο του βιβλίου μίλησε η φιλόλογος-συγγραφέας Βασιλική Καρατάσιου-Τσιώλη ενώ αποσπάσματα διάβασαν οι Βασίλης Σφέτσιος (ποιητής), Άννα Καραβασίλη-Σχοινά (δημοσιογράφος) και η Μαρία Προβατά (ποιήτρια). Για το έργο της μίλησε και η ίδια η συγγραφέας. Ο μουσικός, Ασμχος ε.α. Νίκος Παρακευόπουλος τραγούδησε, μελοποιημένα από τον ίδιο, ποιήματα της συγγραφέως. Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Παραρτήματος, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, επέδωσε στην κ. Κότση αναμνηστική πλακέτα και τιμητικό δίπλωμα για την προσφορά της στην ποίηση και τον πολιτισμό. Συντονίστρια ήταν η πρόεδρος της ΕΛΟΣΥΛ κ. Δήμητρα Μπαρδάνη.


alt altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 16:31