ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ246
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1713
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ10137
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ437361

Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ Πεσόντων και Τεθνεώντων της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 07:21

alt

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, παρουσία του Αρχηγού της Τ.Α Απτχου (Ι) Γεώργιος Μπλιούμη, πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας το ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες και θανόντες συναδέλφους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε μετά τη Θεία Λειτουργία από τον Πρωτοπρεσβύτερο στρατιωτικό ιερέα, Αθανάσιο Τσιμενίδη, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην 110 Π.Μ και ακολούθησε παράθεση καφέ στη αίθουσα «Ερατώ» της Λέσχης Αξιωματικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτης ΑΚΕ Τξχος Παναγιώτης Καραδημητρίου, ο ΔΕΕ της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Ανάργυρος Μοστρούφης, ο Δκτης ΔΑΚ Σμχος (Ε) Πλάτων Γαβριηλίδης, Ο Υδκτης του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Δημήτριος Κωστογλίδης, ο Υδκτης ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, ο Δκτης ΜΕΕΠ της 110 ΠΜ Ασμχος Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας Βασίλειος Διβάνης καθώς και πλήθος ε.α συναδέλφων και συγγενείς των εκλιπόντων.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:

α) Τον Δκτη της 110 ΠΜ Σμχο (Ι) Απόστολο Χόρτη για την αμέριστη συμπαράστασή του στην οργάνωση της εκδήλωσης.

β) Τον προϊστάμενο της Λέσχης Αξιωματικών Επγο κ. Αλέξανδρο Τζερεμέ καθώς και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων καθώς και για την ευγενική προσφορά του καφέ εκ μέρους τους.

γ) Όλους όσους τίμησαν τη μνήμη των συναδέλφων με την παρουσία τους.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 08:40