ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ233
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1700
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ10124
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ437348

Διάλεξη για το νέο συνταξιοδοτικό καθεστώς των ε.α. και ε.ε. στελεχών των ΕΔ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 16:31


alt

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26/09/2017 στη Δημοτική Πινακοθήκη του μουσείου Κατσίγρα,  στη Λάρισα, ενημερωτική διάλεξη για το νέο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό σύστημα των ε.α. και ε.ε. στελεχών των ΕΔ και ΣΑ καθώς και των ορφανικών μελών. Διοργανωτής ήταν η ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας και κύριος ομιλητής ο οικονομολόγος-εργατολόγος, τ. Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιώργος Ρωμανιάς.

Ο κ. Ρωμανιάς αναφέρθηκε αρχικά στο σημερινό συνταξιοδοτικό καθεστώς καθώς και τις αλλαγές που έχουν επέλθει δίνοντας έμφαση στην κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος και τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές του. Στη συνέχεια περιέγραψε διεξοδικά νομοθετικές διατάξεις που αφορούν τους αποστράτους καθώς και τα ε.ε στελέχη των ΕΔ και ΣΑ. Στο τέλος της διάλεξης κ. Ρωμανιάς απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων.

Την εκδήλωση προσφώνησε ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας, Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας. Συμμετείχαν η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παράρτημα Λάρισας (ΕΑΑΣ/Παρ. Λάρισας), ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Λάρισας, η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστών Ν. Λάρισας, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ).

Στο πάνελ που πλαισίωνε τον κ. Ρωμανιά, εκτός του προέδρου της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας, βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας, Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Σβερώνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας κ. Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστών Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Χαλκιάς και ο πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Υποσμηναγός ε.ε. Θωμάς Ντιντιός.

Από την ΕΑΑΑ παραβρέθηκαν ο γραμματέας του ΔΣ, Ασμχος ε.α. Κων/νος Αναγνωστάκης καθώς και το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του ΣΑΣ, Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ρωμανιά για την αποδοχή της πρόσκλησης, τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ Απτχο (Ι) Σ. Καββούρη για την ένθερμη συμπαράστασή του, το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη για την παραχώρηση της αίθουσας και το δημοτικό σύμβουλο Σγο ε.α. Μιχάλη Αναστασίου, το Δκτη της 140 ΣΕΠΗΠ Σμχο (Ι) Αθανάσιο Πανταζή για την πολύτιμη βοήθειά του, όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και τους παρευρισκόμενους ε.α, ε.ε συναδέλφους και ορφανικά μέλη.

altaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 18:31