ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ60
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ209
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ4722
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ281497

4ήμερη Εκδρομή στο Βελιγράδι (fotos) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 16 Μάιος 2017 20:53

Στις 12-5-2017, ημέρα Παρασκευή, 100 μέλη της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας με δυο λεωφορεία πραγματοποίησαν 4ήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι.

Στο Βελιγράδι επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα (το μεγαλύτερο χριστιανικό ναό των Βαλκανίων), αφιερωμένο στον πρώτο Άγιο και αρχιεπίσκοπο της Σερβίας, το κάστρο Καλεμέγκνταν, τον πύργο Νebojsa, όπου φυλακίστηκε και δολοφονήθηκε ο Ρήγας Φεραίος, ενώ απόλαυσαν μια μίνι κρουαζιέρα στον ποταμό Σάββα και το Δούναβη. Ο κεντρικός πεζόδρομος της Κνεζ Μιχάηλοβα με τα πολλά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μελών για αγορές και χαλάρωση. Οι περισσότεροι δεν άφησαν την ευκαιρία για μια γνωριμία με το νυχτερινό Βελιγράδι στην περιοχή της Σκανταρλίγια, μια περιοχή που θυμίζει την Πλάκα της Αθήνας και την Μονμάρτη στο Παρίσι, όπου οι ντόπιοι και οι τουρίστες διασκεδάζουν υπό τους ήχους τσιγγάνικων βιολιών και σέρβικων τραγουδιών.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μονοήμερη εκδρομή στο Νόβι Σαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα, που αποπνέει αέρα Αυστροουγγαρίας, και την πόλη Νις, γενέτειρα του Μέγα Κωνσταντίνου.

ΥΓ. Παρά τη θέλησή μας δεν κατέστη εφικτό να έχουμε μια αναμνηστική φωτογραφία με το σύνολο των εκδρομέων.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltΤελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 16:10