ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ241
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1708
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ10132
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ437356

Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας (fotos) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 20:16

Το Σάββατο, 21-1-2017 πραγματοποιήθηκε στην 110 ΠΜ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, που αποδείχτηκε μικρή, περισσότεροι από 300 ε.α. αξιωματικοί και οι οικογένειές τους απήλαυσαν μια όμορφη βραδιά με κέφι και χορό που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. κ. Κων/νος Λιούτας, στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπαρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας Υπτχο (Ι) κ. Χαράλαμπο Συμεών Ψιμούλη, τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ Απτχο (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο και το βουλευτή Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του ΑΤΑ, πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Τσιμενίδης από κοινού με τον πατήρ Σέργιο, εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνάτιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους προαναφερθέντες που απηύθυναν χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων και συνάδελφος Γιώργος Ζαούτσος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ως εκπρόσωπος του Στρατηγού 1ης Στρατιάς ο Σμχος (Ι) Χριστόφορος Κατσίδης, ο Δκτης του ΑΚΕ Τξχος Παναγιώτης Καραδημητρίου, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Κων/νος Καραμεσίνης, ο Υδκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Δημήτριος Παπαδημητρίου, ο Δκτης του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Παναγιώτης Νάνης, Ο Δκτης της 140 ΣΕΠΗΠ Σμχος (Ι) Ευάγγελος Οικονόμου, Ο Δκτης Μ. ΑΤΑ Ασμχος (Ι) Νικόλαος Αντωνόπουλος, Ο Υδκτης του ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) κ. Γιώργος Σταφυλλίδης, πρόεδροι και εκπρόσωποι Ενώσεων και Συλλόγων αποστράτων.

Το ΔΣ αίσθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:

α. Το Δκτη της 110 ΠΜ, Σμχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραμεσίνη

β. Τον πρόεδρο της λέσχης Αξκων της 110 ΠΜ Σγο Αλέξανδρο τζερεμέ.

γ. Το Υπσγο Νικόλαο Ντάτη.

δ. Όλο το μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό της λέσχης.

ε. Τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες για τη συμμετοχής τους.

ΥΓ. Το φλουρί βρήκε ο συνάδελφος Ασμχος ε.α. Καραμπούζης Ευάγγελος.


altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 21:40