ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ238
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1705
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ10129
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ437353

Τελετή Βράβευσης Αριστούχων Μαθητών 2015-2016 (fotos) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 30 Δεκέμβριος 2016 20:01

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας, παρουσία του Υπαρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας, Υποπτεράρχου (Ι) κ. Συμεών-Χαράλαμπου Ψιμούλη, η τελετή βράβευσης 35 αριστούχων μαθητών, παιδιών ε.α. Αξκων, της Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2015 – 16.

Μετά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του παραρτήματος Σγο ε.α. κ. Κων/νο Λιούτα ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπαρχηγό ΑΤΑ, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο και τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνατίου ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές. Η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση μικροδεξίωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν εκτός από τους προαναφερθέντες ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γιώργος Ζαούτσος, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) κ. Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ο Υδκτης 140 ΣΕΠΗΠ Ασμχος (Ι) Θωμάς Θανόπουλος ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Δημήτριος Κωστογλίδης, ο εκπρόσωπος του ΑΚΕ Ασμχος Ηλίας Ντουρούμογλου, ο Υδκτης ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και Χωροφυλακής κ. Β. Διβάνης, μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ Λάρισας και ο πρόεδρος των εφέδρων αξιωματικών κ. Απόστολος Βερέμης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από την διατροφολόγο κα. Γεωργία Λιούλια με Θέμα: «Η διατροφή των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων. Φοιτητική ζωή και Διατροφή».

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους προσκεκλημένους και ιδιαίτερα την κα. Λιούλια, τα παιδιά και τους γονείς για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt


Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 31 Δεκέμβριος 2016 08:18