ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ244
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1711
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ10135
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ437359

Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση 2016 (fotos) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 07:15

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας το ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες και θανόντες συναδέλφους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε μετά τη Θεία Λειτουργία από τον Πρωτοπρεσβύτερο στρατιωτικό ιερέα, Αθανάσιο Τσιμενίδη, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην 110 Π.Μ και ακολούθησε παράθεση καφέ στη Λέσχη Αξιωματικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπαρχηγός της Τ.Α Υπτχος (Ι) Συμεών-Χαράλαμπος Ψιμούλης, ο Δκτης 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ο Δκτης της Μοίρας ΑΤΑ Ασμχος (Ι) Νικόλαος Αντωνόπουλος, Ο Υδκτης της 140 ΣΕΠΗΠ Ασμχος (Ι) Θωμάς Θανόπουλος, ο Υδκτης ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, Ο Υκτης ΕΚΑΕ Ασμχος (Ι) Σταφίδας Θεοφάνης, ο Δκτης ΜΕΕΠ Ασμχος Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ/Παρ Λάρισας Ατγος ε.α. Σ. Τσιρώνης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας Βασίλειος Διβάνης καθώς και πλήθος ε.α συναδέλφων και συγγενείς των εκλιπόντων.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:

α) Τον Δκτη της 110 ΠΜ Σμχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραμεσίνη για την αμέριστη συμπαράστασή του στην οργάνωση της εκδήλωσης.

β) Τον προϊστάμενο της Λέσχης Αξιωματικών Επγο κ. Γεώργιο Λιάτο καθώς και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων καθώς και για την ευγενική προσφορά του καφέ εκ μέρους τους.

γ) Όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τίμησαν την μνήμη των συναδέλφων με την παρουσία τους.

alt

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 14:18