ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ249
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ2555
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ6745
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ421602

Εορτασμός του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στην 1η Στρατιά PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Παρασκευή, 06 Μάιος 2016 14:24

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς, στην έδρα της 1ης Στρατιάς (Στρατόπεδο «ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ»).

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιελάμβανε Δοξολογία στο χώρο προ του Ηρώου της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού ΓΕΣ και κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του στρατοπέδου, από το Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη. Εκ΄ μέρους της Π.Α παραβρέθηκε ο Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας, Απτχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλουλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτχος (Ι) Ιωάννης Γιάγκος, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών.

Την Ε.Α.Α.Α/Παράρτημα Λάρισας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΔΣ, Σγος ε.α Κων/νος Λιούτας και τα μέλη του ΔΣ, Επγος ε.α. Αθανάσιος Ντιγκμπασάνης και Σγος ε.α. Βασίλειος Παπαδόπουλος.


altaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 07 Μάιος 2016 14:16