ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ247
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ2553
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ6743
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ421600

Κοπή Βασιλόπιτας στα Τρίκαλα (17-2-2016) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2016 19:29

alt

Στις 17-2-2016 πραγματοποιήθηκε από το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στα Τρίκαλα για τους συναδέλφους-μέλη που διαμένουν στο Νομό. Χαιρετισμό και σύντομη ενημέρωση για θέματα ενδιαφέροντος απηύθυνε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. κ. Κων/νος Λιούτας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Τρικάλων Υπγος ε.α. κ. Ευάγγελος Στέφος.

Η συμμετοχή των μελών ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν περισσότερα από 60 μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας με την ικανοποίηση έκδηλη στα πρόσωπά τους καθώς είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο, να αναπολήσουν στιγμές από την ενεργό υπηρεσία στην Πολεμική Αεροπορία και να γνωρίσουν νέους συναδέλφους-αποστράτους.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες για τη θερμή φιλοξενία και ιδιαίτερα αυτούς που συνέβαλλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2016 18:27