ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ247
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1714
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ10138
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ437362

ΕΑΑΑ/ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ/ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ (FOTOS) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2016 13:59

ΕΑΑΑ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ

Στις 31-01-2016, πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΔΑ Ζούμπερι, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.

Το καλωσόρισμα στους προσκεκλημένους και τα μέλη της Ένωσης έκανε ο νέος πρόεδρος της ΕΑΑΑ Απτχος (Ι) ε.α. Σπύρος Καββούρης ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της ενότητας της Ένωσης και τη δέσμευση του νέου ΔΣ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ε.α. συναδέλφων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Διοικητής ΔΑΥ, Υπτχος (Ι) Συμεών Αστρεινίδης, ο Υπαρχηγός του ΓΕΑ, Υπτχος (Ι) Αντώνιος Αθανασίου, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ Απτχος (Ι) ε.α. Δημήτριος Λυτζεράκος, πρόεδροι και μέλη ΔΣ Παραρτημάτων, Ενώσεων, Συλλόγων και Συνδέσμων αποστράτων καθώς και ε.α μέλη της ΕΑΑΑ.

Στις 01-2-2016 με πρόσκληση του νέου προέδρου της ΕΑΑΑ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης ευρεία σύσκεψη του ΔΣ με τη συμμετοχή των προέδρων και μελών των ΔΣ των Παραρτημάτων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα παραρτήματα εξέφρασαν την ικανοποίηση για την πρόσκληση καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουν απόψεις και να καταθέσουν προτάσεις για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Ένωσης και των Παραρτημάτων.

Στη συνέχεια ακολούθησε νέα σύσκεψη με διευρυμένη σύνθεση στην οποία πήραν μέρος ο πρόεδρος Απτχος (Ι) ε.α. Σπύρος Καββούρης και σύσσωμο το ΔΣ της ΕΑΑΑ, οι πρόεδροι και μέλη των ΔΣ των Παραρτημάτων και οι πρόεδροι του, Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής ΙΚΑΡΩΝ "ΙΚΑΡΟΣ" (ΣΑΣΙ) Απτχος (Ι) ε.α. Ευάγγελος Γεωργούσης, του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Τ.Υ.Α» (ΣΑΣ) Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς, του  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΕΣΜΑ) Υπτχος ε.α Ιωάννης Κούτρας, του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Α.Σ.Υ.Δ.Α) Τξχος ε.α. Γεώργιος Ρούσσος, και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΡΑΔΙΟΝΑΥΤΙΛΩΝ (ΣΑΙΡ) Ασμχος ε.α. Ιωάννης Κρανιάς.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης όλοι οι παρόντες διατράνωσαν τη βούλησή τους τους να συνεισφέρουν ποικιλοτρόπως και να συμβάλλουν στην από κοινού αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων των ε.α. συναδέλφων.

Το νέο ΔΣ της ΕΑΑΑ από την πρώτη ημέρα συγκρότησής του σε σώμα κάνει πράξη τη δέσμευση ότι θα εργαστεί αόκνως για να επικρατήσει ομαδικό και συλλογικό πνεύμα επανακαθορίζοντας τη σχέση των μελών και των φορέων με βάση τις αρχές της ισότητας, του αμοιβαίου σεβασμού και της αλληλεγγύης των μελών.


altaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2016 14:04