ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ250
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1717
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ10141
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ437365

Εκδήλωση προς Τιμή του Πεσόντα Ανθσγου Ν. Μερτζανίδη. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 21:56

Με μια σεμνή τελετή ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων «Η καθ ημάς Ανατολή» τίμησε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 τον Ανθυποσμηναγό Νικόλαο Μερτζανίδη. Μετά το μνημόσυνο που τελέσθηκε στο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη γενέτειρα του ήρωα, τα Βούναινα, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Ανθυποσμηναγού από τους εκπροσώπους των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος κ. Ιωάννης Γιάγκος, ο βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος,  ο Γενικός Αστυνομικός Δ/της Περ. Θεσσαλίας Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Γιαννέλος, ο Τξχος Δημήτριος Τζουρμεκλι​ώ​της Β’ κλαδάρχης ΑΤΑ. Την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ, ​Σ​γ​ο​ς ε.α. κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του ήρωα Ανθσγου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή βίντεο για τις εκδηλώσεις μνήμης που προηγήθηκαν τα τελευταία 5 χρόνια και τις οποίες διοργάνωσε ο Μικρασιατικός Σύλλογος. Αντίγραφο αυτού παραδόθηκε στην οικογένεια του Α​νθσγου.

video: https://www.youtube.com/watch?v=xIjc3og0JhA


Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 22:03