ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ135
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ695
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ6963
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ434187

Παρουσίαση Ποιητικής Συλλογής στην ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2015 08:24

 

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε στην ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της κα. Κωνσταντίνας Κότση.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας (ΕΛΟΣΥΛ) κα. Δήμητρα Μπαρδάνη.

Εκ μέρους του Παραρτήματος χαιρετισμό απηύθυνε (συνημμένο word) ο πρόεδρος του ΔΣ, Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας. Στο έργο της ποιήτριας αναφέρθηκε η συγγραφέας κα. Δ. Μπαρδάνη και η κα. Βασιλική Μάνδαλου.

Αποσπάσματα  από τα ποιήματα και διηγήματα διάβασαν οι λογοτέχνες:  Αντελάιντα Ντρέου, φοιτήτρια, Βασίλης Σφέτσας, ποιητής και Άννα Καραβασίλη-Σχοινά, πρώην εκφωνήτρια Λάρισας-δημοσιογράφος.

Χαιρετισμό απέστειλε το μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΑ Ασμχος ε.α., Ποιητής, Ηλίας Σβάρνας.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την κα. Κωνσταντίνα Κότση και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ποιήτρια καθώς και την εκδήλωση του Παραρτήματος.

 

Συνημμένα:
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (xairetismos Proedrou DS EAAA-Parartimatos Larisas.doc)xairetismos Proedrou DS EAAA-Parartimatos Larisas.doc[Χαιρετισμός προέδρου ΕΑΑΑ-Παραρτήματος Λάρισας (Ποιητική Βραδιά)]232 Kb
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2015 09:34