ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣΗΜΕΡΑ135
mod_vvisit_counterΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ695
mod_vvisit_counterΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ6963
mod_vvisit_counterΣΥΝΟΛΟ434187

Κοπή Βασιλόπιτας στην Καρδίτσα (17-2-2015) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ   
Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 14:48

 

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και σε οικογενειακό κλίμα στις 17-2-2015 το ΔΣ του Παραρτήματος ανταποκρινόμενο στην επιθυμία και την πρόσκληση των συναδέλφων-Μελών  που διαμένουν στην Καρδίτσα παραβρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας που οργανώθηκε από τα μέλη του Νομού. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατήρ Παναγιώτης, της Ιεράς Μητροπόλεως  Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. Κ. Λιούτας, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Η χαρά στα πρόσωπα των συναδέλφων της Καρδίτσας ήταν έκδηλη καθώς για πρώτη φορά έλαβε χώρα τέτοια εκδήλωση στην πόλη τους. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και καθολικό ήταν το αίτημα αυτή η πρωτοβουλία να αποτελέσει μελλοντικό θεσμό.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα αυτούς που συνέβαλλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 15:24